Není masáž jako masáž

20.03.2014 07:06

 

Jak poznat dobrého maséra?

 

Každý z nás má na kvalitní službu trochu jiné požadavky, ale některé věci jsou určitě společné. Jsme si jistí, že Vás neláká uspěchaná masáž uprostřed nepořádku, ve studené místnosti nebo na upatlaném prostěradle. Co by tedy mělo kvalitní ošetření splňovat? 

Prezentace 

Abyste si mohli vybrat, potřebujete dostatek informací o tom, co Vás čeká, co Vám masér může nabídnout. Prohlédněte si jeho webové stránky, poptejte se lidí kolem sebe. Neváhejte se při telefonické objednávce zeptat na vše, co Vás zajímá.

Prostředí 

Jak na Vás působí představa relaxace v útulné, příjemně vyhřáté a čisté místnosti, provoněné oleji a vonnými tyčinkami, za doprovodu uklidňující hudby?

Příjemné vystupování a zájem ošetřujícího

Masér by Vás měl přivítat, ukázat Vám prostor, kde si v soukromí můžete odložit. Určitě by měl mít dostatek času na každého klienta. V rozhovoru byste měli cítit jeho zájem o Vás, o Váš zdravotní stav, způsob života, psychické rozpoložení. Chcete přece kvalitní ošetření vhodné přímo pro Vás a nejen provedenní rutinní masáže, pro maséra již zautomatizovaných pohybů po těle.

Komplexní ošetření 

Aby bylo ošetření kvalitní, je třeba respektovat propojení těla i duše.

Diagnostika 

Ozdravnější efekt na Vaše tělo bude mít ošetření provedené na základě zjištění stavu organismu kvalitní diagnostickou metodou. Úlevu přinese masáž na míru ušitá, reagující na Vaše potřeby. Masér by měl být schopný účinně zareagovat také na momentální změny Vašeho stavu, vyvolané během ošetření. Velmi příjemná je možnost krátkého odpočinku po masáži.

Konzultace a poradenství 

Kvalitní masér Vás informuje o změnách, které může masáž vyvolat. Upozorní Vás, jak se po masáži chovat, připraví Vás na možné krátkodobé zhoršení zdravotního stavu a nabídne v takovém případě pomoc. Péče o tělo a duši není jednodenní záležitostí, a proto by Vám měl nabídnout možnost kontinuální a celostní péče.

Reference 

Nejlepší vizitkou každé služby jsou doporučení lidí, a proto se ptejte lidí ve Vašem okolí. 

 

Proč si vybrat zrovna u nás?

Unikátní z naší masáže dělá především diagnostika organismu pomocí testu orgánových drah a schopnost vyrovnat případnou nerovnováhu, což se téměř okamžitě odrazí na zdravotním stavu klienta. Nejde nám jen o to, abyste se cítili dobře pouze u nás, ale abyste účinek masáže pocítili i v následující dny. Cílem naší konzultace je společné nalezení důvodu Vašich zdravotních potíží a nabídka způsobu jejich odstranění konkrétní změnou v životě. Dokážeme Vám ušít ošetření na míru a postarat se o Vaše tělo, duši i ducha tak, abyste byli spokojeni.