Nedělní večer s meditací - 8.6.

07.06.2014 23:16

Tuto neděli vás zveme na relaxační večer s Kundalini meditací. Kromě této jemné večerní techniky vás čeká ještě velmi účinné cvičení na stimulaci mozku a Gibbersih. Cvičení na stimulaci mozku využívá dechu a neobvyklých pozic těla k aktivizaci mozkových funkcí. Gibberish neboli hatmatilka či blábolení umožní dostat ze sebe myšlenky, které se běžně bojíme nahlas vyslovit. Gibberish je řečí dětí, nepoužívají slova, ale přesto dokáží vyjádřit vše, co chtějí. I pro nás dospělé to mnohdy může být mnohem jednodušší a přirozenější způsob vyjadřování. Především je to velmi osvobozující a uvolňující technika sebevyjádření. Nevyřčená slova a nahromaděné emoce mohou být příčinou nejrůznějších nemocí našeho těla.

Kundalini meditace je jednou z nejoblíbenějších Oshových meditací, kterou je nejlépe provádět při západu slunce. Skládá se ze čtyř fází - natřásání, tanec, meditace, odpočinek - provázených příjemnou hudbou. První fáze setřese těžkosti z hlavy, tělo se uvolní v tanci, mysl si odpočine v meditaci. Po této technice snadněji přichází klidný, posilující a léčivý spánek. Meditace se provádí se zavřenýma očima nebo s šátkem na očích.

 

Začínáme v 18:00 v Mateřském centru OASA  (Válečkova 16, Opava). Končit budeme cca kolem 20:00. S sebou potřebujete volné oblečení, deku, šátek na oči a pití. Vstup je 100 Kč. Těšíme se na Vás :)